Over DFSK

DFSK is een van de 3 grootste autofabrieken in China en is ontstaan uit een joint venture tussen twee grote en prestigieuze bedrijven, Dongfeng en SOKON, beide bedrijven hebben samen gezocht naar schaalvoordelen zonder concurrerend tegenover elkaar te zijn, en toch zich te onderscheiden en zich positioneren in de autowereld.

DFSK is opgericht op 27 juni 2003. De activiteiten van DFSK omvatten voornamelijk R&D, productie, verkoop en service van mini-bedrijfsvoertuigen, zoals mini-pick-ups, minibussen, personenauto’s, en SUV’s, bovendien maakt DFSK motoren en reserveonderdelen voor andere constructeurs.

Evenzo is DFSK het nieuwe merk waaronder Dongfeng-bedrijfsvoertuigen op de markt worden gebracht. Het maakt DFSK uw beste collega, gemaakt om  uw dagelijks werk met de hoogste winstgevendheid voor uw bedrijf te volbrengen.

 

DFSK is een bedrijf dat al bijna 20 jaar helpt de economie te laten groeien. DFSK-voertuigen zijn vanaf het begin ontworpen met als doel om elk bedrijf en elke werknemer de beste en meest veelzijdige oplossing te bieden.

DFSK heeft vier autofabrieken gebouwd, twee in de Hubei Shiyan regio en twee in de stad Chongqing. Elke autofabriek is uitgerust met uitstekende en geavanceerde stempel-, las-, schilder- en montageateliers en evenals testlijn. In Chongqing zijn er twee motorenfabrieken en één fabriek voor reserveonderdelen.

Momenteel bedraagt de jaarlijkse omzet van DFSK meer dan 1,26 miljard  euro en telt het personeelsbestand al meer dan 10.000 medewerkers.