bosch car service onderhoud

Wij bieden professioneel onderhoud voor alle modellen en leeftijden zonder de fabrieksgarantie teniet te doen, zelfs voor nieuw wagens, compleet met fabrieks- en mobiliteitsgarantie en registratie van alle werkzaamheden in het onderhoudsboekje

expertise & integriteit

U kunt het beste voor Bosch Car Service kiezen voor het onderhoud van uw wagen, omdat wij over de nodige kennis en procedures beschikken om u de hoogste graad van veiligheid en betrouwbaarheid te bieden. Deze expertise komt op verschillende manieren tot uiting.

Niemand kent de richtlijnen van de fabrikant met betrekking tot onderhoud beter dan Bosch Car Service. Er wordt nooit van afgeweken en er wordt niet op beknibbeld. Bovendien gebruiken wij altijd originele wisselstukken en kwalitatieve materialen.

Bosch Car Service staat voor integriteit. Bij andere dienstverleners hebt u soms het gevoel dat zij problemen maken die er niet zijn, maar Bosch Car Service heeft altijd het beste voor met de klant.

Garantie gegarandeerd

Het goede nieuws voor mensen met een nieuwe wagen is dat de garantie niet vervalt als u beslist om hem te laten onderhouden door Bosch Car Service in plaats van door de merkgarage. U hebt het recht om hem te laten onderhouden in een werkplaats naar keuze zonder dat de garantie in het gedrang komt. Bovendien beschikt niemand over meer expertise dan Bosch Car Service, dus uw auto wordt onderhouden volgens de strengste normen - voor uw dierbare nieuwe wagen verwacht u niet anders.